Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp och uppgivenhet

Hopp och uppgivenhet.
Likt en drucken balanserar jag på kanten
mellan de två.
Svajar och vinglar.
Försöker fokusera på helheten...

Det här kan nog bli bra...
Det måste bli bra!
Jag vill så gärna tro det...

Men jag ser hur de
som skulle varit en del i denna helhet
dras in i skeenden där de
krymper, förtvinar, tonar bort för
att lämna mig ensam kvar i en tillvaro
av outtalade krav, dolda förutsättningar
och förvirrande samband.

Hur skall jag kunna få allt detta
att finna sin plats i min verklighet?
Den verklighet som kräver att
jag kan uthärda dessa kast mellan
Hopp och uppgivenhet.




Fri vers av Peter_K65
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-01-20 23:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
dessa kast.. ja..
2012-02-12

  Magica VIP
Jag känner igen mig så fruktansvärt i det du skriver, nära till tårar.
2012-01-21
  > Nästa text
< Föregående

Peter_K65
Peter_K65