Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Favorit i repris. Från 2008.


Ge mig din tid

Om du ger mig

din tid

ska jag ge dig

mitt liv

på en bricka

med en rosa blomma



Sakta ska jag vänta

och föda ditt barn




Fri vers av Tea Alex
Läst 144 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-21 00:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex