Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resan

Vid en sjö mellan granar och mossa
Sitter en man i en eka på stranden
Och räknar timmarna
Tills solen går upp

Hans eka glider över vattenytan
Små vågor krusas
Hopp tänds
Över livet på andra sidan

Han ler när han stiger i land




Fri vers (Fri form) av Matisse
Läst 238 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-21 12:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Matisse
Matisse