Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rotlös

Att berövats
sina rötter
är också en slags
hemlöshet

Resten av livet
har åtgått till att skapa
ett hem
en rot som bär




Fri vers av AA VIP
Läst 659 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-01-22 01:58



Bookmark and Share


    maija tuori

Så sant känner igen mig....som är född i Finland och flytta till Sverige som vuxen !


2015-03-10

  dubbelve
Så sant! Blir berörd - bokmärks!
2012-01-22

  Ninananonia VIP
Sanna ord...
2012-01-22
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP