Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DÖRRMATTAN

 

faller du i farstun

är du mer än disponibel

faller du pladask

är min analys plausibel

torkar man av fötter

borde du väl ändå fatta

att du transformerats

till en simpel smutsig matta

 

bländas du av kattguld

för att det ju ändå glimmar

ser du inte mönstret

och hur illa allting rimmar

tjusas du av blicken

tills du blir hypnotiserad

fälls du snart av kobran

som fick dig paralyserad

 

LARZ GUSTAFSSON 26/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-01-26 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP