Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dinglar i galgen



dinglar i galgen

som svältande huggormar -

slipsarna på rad




Bunden vers (Haiku) av Paulina LH VIP
Läst 419 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-01-28 11:11



Bookmark and Share


  Minkki VIP
brrr - hjälp - hui - och skratt! Tack!
2012-01-28

  Keily
Grymt bra formulerat!
2012-01-28

  tom boreland
slipsar är farliga,liksom bärarna
2012-01-28

  Gunwale VIP
Kusligt, hjärtknipande och ... roligt!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Paulina LH
Paulina LH VIP