Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIT PENNAN TAR OSS

res med mig dit

pennan tar oss

östra eller

västra aros

åk med mig på

kulspetsexpressen

bort från hetsen

bort från stressen

monte carlo

eller gränna

vårt bagage är

block & penna

kairo, new york

eller rio

som en märklig

gratisbio

flippa ut

jag tror vårt bläck räcker

medge att vår

utsikt är läcker

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON    28/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-01-28 12:28



Bookmark and Share


  anits VIP
En mycket fin dikt som säger så mycket
2012-01-28

  Larz Gustafsson VIP
Eller packet.
2012-01-28

    ej medlem längre
Klart som korvspad!
Vem behöver Packat och klart när man har en penna och papper ;-)
2012-01-28

  Katarina O´Nils Franke
Vem behöver vänner när man har skrivdon? :) Bra skrivet!
2012-01-28

  Michaela Dutius
En dikt som ger tanken vingar!
2012-01-28

  mare VIP
Härlig dikt !
2012-01-28

  Mirjo
Snyggt!
2012-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP