Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALLENA GUD

tack, Fader, för Din stora nåd

trots alla mina nidingsdåd

den kommer mig till mötes

tillmötesgående som få

med strålglans mild från himmel blå

den vanartige skötes

så helt förlåter bara Du

att vi just här i detta nu

kan dra ett streck och glömma

så underbar den känslan är

Din närvaro just nu och här

i varje hjärtats gömma

 

 

LARZ GUSTAFSSON   28/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 195 gånger
Publicerad 2012-01-29 07:25



Bookmark and Share


  anits VIP
Amen
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP