Nu ska vi dansa efter min pipa.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu ska vi dansa efter min pipa.




SKIFTESVÄGEN

jag löper

linan ut

har aldrig

varit här förut

tids nog

tar vägen slut

jag löper

linan ut

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 184 gånger
Publicerad 2012-01-29 14:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP