Blommor som du växer bara på brinnande fartyg.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blommor som du växer bara på brinnande fartyg.




FLICKOR TYCKER OM ATT SÄGA VISSA ORD

där under lyktans sken

stod johnny och helene

de stod på trötta ben

och kvällen var rätt sen

det kunde varit vi

den tiden är förbi

hör bara hemma i

en utnött melodi

 

 

LARZ GUSTAFSSON    29/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-29 14:14



Bookmark and Share


  mare VIP
Nostalgi, gamla minnen som passerat
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP