Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ORDFÖRRÅD

mitt ordförråd tycks

aldrig sina

där samsas hårda ord

med fina

dess ymnighet kan

inte mätas

men orden där kan

sammanflätas

och åstadkomma

explosioner

små litterära

sensationer

mitt ordförråd är

outtömligt

och kanske rentav

föredömligt

jag fyller på för

glatta livet

tar del av sådant

som står skrivet

förrådet är ej

tungt att bära

och orden är mig

alltid nära

det bästa är

sånt folk förringar

på grund av priset

det betingar

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     29/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-29 14:21



Bookmark and Share


  mare VIP
Så sant, bra formulerat
2012-01-29

    ej medlem längre
Ordförråd liksom kunskap är aldrig tungt att bära med sig.
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP