Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BILDTIDNINGEN

 

bildtidningen

kom ju flygande sen

leende människor

i industrin

bildtidningen

alla lyckliga män

söta små kvinnor

vid varje maskin

bildtidningen

bara "ja", inga "men"

fattigas fyrbåk

i klaraste rött

all statistiken

om uppbyggnaden

och dessa flickor

som sminkats så sött

 

LARZ GUSTAFSSON 29/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger
Publicerad 2012-01-29 17:57



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Tack!
Men det handlar inte om Bildtidningen Se utan om Bildtidningen Kina, som jag prenumererade på på sjuttiotalet.
2012-01-29

  mare VIP
Då fick männen något sött att vila ögonen på ;)
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP