Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STÄLL BEGREPPEN PÅ HUVUDET

 

ställ begreppen på huvudet

dra allt till sin spets

ställ begreppen på huvudet

piska upp en hets

vänd allting upp & ner

så det kommer rätt

då kanske flera ser

på ett helt annat sätt

låt det knaka i kraniet

våga bli subversiv

ställ begreppen på huvudet

stig ombord och få LIV !

 

LARZ GUSTAFSSON 29/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-01-29 16:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Applåd !
2012-01-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP