Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sluta snöa!

 

 

 

 

 

sluta halka, sluta snöa -
sluta snöa in i mina rum!

 

en (lätt) strandskadad skata
flaxar in i mitt tankesprång


varför är det sommar en gång per år
och vinter två -


finns det alls en mening med rymdfärder
när de alltid slutar hemma -

 

jag är frågan ställd; snöklotet visat för barn
med lördagsgodis och hela tänder -

treåringar, med större djup än jag

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-01-30 11:16



Bookmark and Share


  anits VIP
En bildrik text bjuder du
på här, mycket bra skrivet
2012-02-01

  Larz Gustafsson VIP
Nej, rymdfärder är helt meningslösa. Jag hatar rymdforskning.
Vintern tror jag kom i samband med syndafallet.
2012-01-30

  Nanna X
tycker mycket om denna. vill inte tolka betydelser överhuvudtaget, bara se bilderna.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP