Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När stjärnor sover-leker änglarna

När stjärnorna sover
så tryggt på vintergatan
Leker änglarna tafatt
hoppar från stjärnspetsarna
Skrattar stjärnglitter
Blåser sömn i våra ögon
och virvlar oss en dröm




Fri vers av Birgersdotter VIP
Läst 1624 gånger och applåderad av 43 personer
Publicerad 2012-01-30 23:05



Bookmark and Share


  Drömfångare
Så sött, så vackert, så underbart :)
2012-10-31

  Änglaögon
Fin änglalek!
2012-08-31

    ej medlem längre
Ja, den är väldigt fin.. Har nog läst den tidigare, men glömt att kommentera. Gör så ibland
2012-03-04

  Dandelion
Vackert,
G.
2012-02-17

  Lena K Nilsson VIP
Härlig text!
2012-02-05

    ej medlem längre
Tack för den fina bilden du ger!
Kan riktigt se detta vackra scenario framför mig!
2012-02-05

  Yrre VIP
Helt enkelt ljuvlig!!!
2012-02-04

  M.A.J.R
This is wonderful :O applåderar glatt
top class
2012-02-04

    Gräddnos
Tänk om man kunde lära barn sådant här? Skulle aldrig mer vara rädd.
2012-02-02

    Max Poisé
!!!
2012-02-02

  Linda CH VIP
Ljuvligt vacker! Mycket värd att bokmärkas.
2012-02-02

    lory
oh vad underbart..vilken idyll..bokmärker den så klart
2012-02-01

  anits VIP
Vackert skrivna rader
2012-02-01

    ej medlem längre
Gillar änglar...
Samlar på änglar...
Drömmer om änglar...
Älskar Din lilla text om änglar...

Tycker om "skrattar stjärnglitter"

Bokmärks :)
2012-01-31

    livspoesi
mysig och vacker text som gör en varm och glad
2012-01-31

    ej medlem längre
Underbart!
2012-01-31

  L I V
Stjärnströssel och änglavackert :)
2012-01-31

  Quasimodo
Härligt fin var den här, virvlar runt och pirrar i magen!
2012-01-31

  LenaJohansson VIP
härlig bild
2012-01-31

  kerstin skriver VIP
kom och blås lite sömn i mina ögon, stjärnglitter :)

fint och lekfullt.
2012-01-30

  Ninananonia VIP
:) härligt vacker...älskar den ...bokmärker... :)
2012-01-30

    AA VIP
Vackert skrivet. Bra.
2012-01-30
  > Nästa text
< Föregående

Birgersdotter VIP