Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MAN FÅR FAKTISKT TITTA I FACIT

det här kan bara sluta

på ett sätt

jag vet att det ska sluta

på rätt sätt

jag sitter här med facit

i handen

det övriga står skrivet

i sanden

de sannskyldiga svaren

på frågor

kan inte svepas bort

utav vågor

på klippväggen står sanningen

ristad

beprövad men dock ej

oomtvistad

 

 

LARZ GUSTAFSSON    31/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-31 07:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP