Magiker ska brinna i helvetet. Trollkarlar är horkarlar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magiker ska brinna i helvetet. Trollkarlar är horkarlar.




PLATS NÅGONSTANS I SVERIGE

vi är för många på

för liten yta

och då kan tålamodet

börja tryta

det finns ingenstans

där man kan gå undan

ingen avskild plats

för enskild begrundan

 

 

det finns för många

diktaturkreatur här

låter sig toppridas

av skumma figurer

för många lismande

servila lakejer

man nickar ja till führern

vad hon än säger

 

 

 

vi är för många

i för små lokaler

de blir för trånga

dessa arealer

man ska övervakas

man ska jagas

buga och fråga inställsamt:

"vad behagas?"

 

 

 

kräla i stoftet

ligger inte alls för mig

är ingen toffel

detta häxvälde stör mig

jag ger dem kalla handen

vänder dem ryggen

och viftar bort den

fula flugan och myggen

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   31/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-01-31 18:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP