"Sunday Papers" med Joe Jackson och "Massmedia Believer" med The Lurkers.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lämplig bredvidlyssning: "Sunday Papers" med Joe Jackson och "Massmedia Believer" med The Lurkers.




MASSMEDIAL

 

 

ian curtis var nazist

heather locklear luktar fisk

man har sett att ardy strüwer

jobbar med att plocka disk

är din morbror koprofag?

har det dött fler i dag vag?

har du kollat alla dagstidningars

löpsedlar i dag?

 

LARZ GUSTAFSSON 1/2




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 281 gånger
Publicerad 2012-02-01 07:33



Bookmark and Share


  anits VIP
Bra skrivet, jag tar det som står
på löpsedlarna inte så allvarligt
ofta bara skvaller
2012-02-02

  Daniel_78 VIP
bra!
2012-02-01

  mare VIP
Bryr mig inte så mycket, mest "skit-skriverier"
2012-02-01

  cilax VIP
du överraskar, det är bra skrivet
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP