Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så här från ovan




bygger slingrande stigar av tid
varsom marken tillåter

ditt hjärta är knappt levande
stannar tid

så att du kan gå
obemärkt förbi


från taken syns
en liten människas strävan

gryningen är den bästa tiden
att beskåda dem


jag är där nu när jag inte drömmer
skapar distans till självmedvetenheten

klarar så att att gå
göra det jag ska











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-02-01 07:51



Bookmark and Share


  aol
mycket bra skaldat vännen, tycer om,
2012-04-02

    Birgersdotter VIP
Mycket bra
2012-02-01

  Prins Hatt Under Orden
Bokmärkte denna direkt. Ruskigt bra. Gillar särskilt dessa rader:

"från taken syns
en liten människas strävan"

Svindlande tanke. Så vackert.
2012-02-01

    lory
väldigt fint
2012-02-01

  Anya VIP
gillar texten, särskilt inledningen......bygger slingrande stigar av tid
Vackert med djup!
2012-02-01

  Lars Hedlin
Tyckte om...
2012-02-01

    ej medlem längre
Jag gillar den här dikten, utan att riktigt förstå den. Det säger mig något och förr eller senare vet jag nog vad.
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP