Som man ropar får man svar.

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som man ropar får man svar.




MR HYDE TRIGGAS

jag har varit laglydig

och bläddrat i en kartbok

varit snäll & fredlig

och stillsammast i stan

snart kan jag bli vrålspydig

betraktas som en karlslok

allt annat än beskedlig

och snudd på huligan

 

 

LARZ GUSTAFSSON     1/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 270 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 08:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP