Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ALDRIG ENS I NÄRHETEN

kommer aldrig ens i närheten

för jag är för obehörig

tack och hej till stora kärleken

jag vill inte bli för smörig

det har utfärdats en bannlysning

ge oss monsterfria städer

dagens lösen heter utfrysning

här finns inget glasnostväder

 

 

hamnar inte ens i grannskapet

jag är utvald för det andra

vissa får förgylla landskapet

med att leva för varandra

några har en marginell funktion

andra gör det mer centrala

då blir motgiftet mot frustration

att anamma det totala

 

 

 

hamnar inte ens i åtanke

faller bort när vetet sållas

mota bort den som går gråtande

och låt inte dårar hållas

platserna är reserverade

för diverse digniteter

alla stolar är numrerade

det är viktigt vad man heter

 

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     31/1 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-01 16:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP