Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FÖRLORAD

 

 

inbilla dig ingenting

då blir du besviken

du har ingen magisk ring

som erövrar riken

det är andemakterna

som håller din själ fången

du ser ut som göring

på nürnbergrättegången

 

sålt smör

och tappade pengar

odör

och skövlade ängar

ett skal

som skramlar och skaver

ditt val

ett spacklat kadaver

 

LARZ GUSTAFSSON 1/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-01 19:43



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket bra
2012-02-09

  mare VIP
Bra !
2012-02-03

  Mats Henricson
Ursäkta "tillägget", blev inspirerad..., välrimmat av dig !
2012-02-01

  Mats Henricson
Ja, Göring var skum och dum
tog väl cyankalium....
2012-02-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP