Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Natten kryper in Tillsammans med isblå vindar Frosten tar ett hårt grepp I mina lungor Jag fryser till is. Nej, inte på riktigt. Men tillräckligt äkta för att det ska kännas som det


Vet du Hampus?


Vet du?

Jag drömmer om ett naturskönt landskap
Där det konstant är grönt och vackert

Där jag kan ligga naken & sova för alltid
Med enbart solen & månen som vittne

Tala med vinden
inte behöva känna annat
Än den varma brisen genom fingrarna

------------------------------------------------

Vet du?

Jag drömmer om en öde plats
Som inte finns någonstans om man letar

En plats där det konstant snöar & kyler
Tillsammans med mystik & frågor

Helt ensam skall jag vandra
med en djup ångest
Tillsammans med en fråga till vän

__________________________

Vet ni?

jag blir spyfärdig & tappar andan
Min luft tar slut

Jag är snurrig innanför mitt kranium

Allting tar slut.

Auf wiedersehen.




Fri vers av Redanbegraven
Läst 209 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-01 22:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Redanbegraven
Redanbegraven