Vem av oss är mest lik Heinrich Himmler, rent utseendemässigt?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem av oss är mest lik Heinrich Himmler, rent utseendemässigt?




GALNINGS GALLERI

exploaterar verkligheten

omvandlar den till poesi

när den passerat transformatorn

är den en galnings galleri

utnyttjar fräckt på daglig basis

sinnestillstånd och känslosvall

jag blir aposteln, jag blir stalin

robert duvall står i vår hall

 

 

utforskar vissa incidenter

skrutiniserar skrupellöst

jag har mitt eget nöjescenter

och producerar pretentiöst

finner du nöje i att häckla

tveka då inte en sekund

jag kommer likafullt att äckla

följa dig som en skabbig hund

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON     1/ 2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-02 16:46



Bookmark and Share


  Mats Henricson
..gillar din skarpa uttrycksfullhet, Du väjer inte för kraftfulla och lite motbjudande ord , Du är innehavare av en stor portion verbalt Mod ! Dessutom är det alltid mycket elegant !
2012-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP