Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inatt så släppte jag greppet


Det luktar död här.
Högar av papper och foton har naglat mig fast
i minnet av dig.

Du det bästa i livet.
Min förlorade dotter,
mitt ljus.

Men inatt så släppte jag greppet
Över det som varit,
kunde blivit.

Packade ner alla minnen,
alla måsten
som jag bara såg själv.

Det som en gång var mitt ljus
blev av sorgen
mitt mörker.

Så inatt så släppte jag greppet
och välkomnar livet.
Ett liv utan dig.




















Fri vers av monica nilsson
Läst 198 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-03 10:32



Bookmark and Share


  bittemi VIP
Gripande!
2012-02-03

  Karin Andersson
Så starkt... Känns som att din text kommer att dröja kvar i mig länge...
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

monica nilsson