Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In i dig

Elektricitet genom kroppen när min hud berörs av din längtan och lust,
åtrå i mina ådror flödar och fyller svällkropp, kropp som är uppfylld till bristning,
släppt kontroll letar fäste, men finner bara lustfyllda hav där våg efter våg sköljer välbehag över min själ.
Dra lusten ur mig, sug livet i mig, smaka på extasen, slicka i dig den söta samhörigheten och kom med mig in i berusningen som häver alla normer. Förlora dig med mig i den heliga, oheliga njutningen som ger den innersta tillfredsställelsen vi trängtar, längtar och kräver.
Bind dig, ge dig, lägg dig och överge dina hämningar, flyt in i det förbjudna och upplev nya äventyr med mig, upplev nya världar, öar, hav och bottenlös passion i en fantasifylld flärd, låt mig leda dig in i dig själv.






Fri vers av Shambalaman
Läst 252 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-03 16:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Intensiv sinnlighet...mycket tilltalande.
2012-02-23
  > Nästa text
< Föregående

Shambalaman
Shambalaman