Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KLACKEN I NACKEN

 

den som kryper på golvet

tycker det är högt i tak

om man sockrar det sura

får man det att ändra smak

om man aldrig törs lyssna

till de strängar som brast

hukar man i skymundan

där man hakar sig fast

 

knähund fjäskar för smulor

mattes makt är total

där oidipus råder

saknar slavarna val

kan förtrollningen brytas?

bara om man själv vill

har man något att vinna

stannar man ett tag till

 

LARZ GUSTAFSSON 3/2 2012

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-03 19:08



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra !
2012-02-04

  Mats Henricson
..plus att han är en mästare på rimmandets ädla konst !
2012-02-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP