Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En sorts misshandel

Det bor ett monster under kudden,
vad kan jag göra åt det?
Det står en vålnad ute på udden
vem det är, är det ingen som vet

Ingen vet vem han vill slå
om du ger honom chansen
Ingen vet vem han kommer att kyssa
om hon säger ja till sista dansen

Visa ingen rädsla vännen
ta mig i handen
låt mig hålla om din rygg,
så att du känner dig trygg
när du inte är trygg

Stenarna mot hennes bröst
var lika mjuka som kärlek är svår
Lämna honom, bara dra
det kanske inte går,
det kanske inte går

Visa ingen rädsla vännen
ta mig i handen
låt mig hålla om din rygg,
så att du känner dig trygg
när du inte är trygg

Det härjar ett spöke i mitt rum
där förbud ger kärlek liv,
där tungan blir stum,
där en vacker prinsessa kan få sin prins,
om han finns,
om han finns

Visa ingen rädsla vännen
ta mig i handen
låt mig hålla om din rygg,
så att du känner dig trygg
när du inte är trygg
du är inte trygg

Visa ingen rädsla vännen
när du inte är trygg
du är inte trygg




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Ebba Dahlman
Läst 202 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-04 12:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ebba Dahlman
Ebba Dahlman