Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som det ska vara

Ödmjukhet är sådant som föds ur misstag,
jag har hört det en gång och jag tror att det är sant

Pinsamhet är sådant som föds i omgivningens parad,
det vet jag för att jag inte känner likadant

Det jag känner är ingen oönskad ödmjukhet,
för det skulle bara ödsla på sådant som är mitt

Pinsamhet är inte heller en förtret,
utan ett citat på att jag inte längre har något som är ditt




Fri vers av Ebba Dahlman
Läst 437 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2013-04-08 20:00



Bookmark and Share


  dagbokspoesi
BRA.
2013-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Ebba Dahlman
Ebba Dahlman