Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svarta Linjer

Havet stormar,
Vinden drar sig närmare in mot oss.
Mörkret segrar över allt ljus.
Livet blir plötsligt svart.
När var det dom glömde mig?
När var det jag försvann?
När blev allt tomt, och framförallt när blev jag fast i detta mörker?
Varje dag är det samma gamla visa. Ta dig ut i mörkret. Försök överleva.
Ta dig hem... Försvinn.

Jag kan inte ta mig ur det.
Hur mycket jag än skulle vilja. Så besegrar det mig.
Långa dagar, långa nätter.
Alla skrik i mitt huvud.
Skräcken från allt.
Jag är ensam.
Precis som du, döden.




Fri vers av INDIEPOP
Läst 543 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-06 00:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

INDIEPOP
INDIEPOP