Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att låtsas att det är annorlunda.


Pjäsen Verkligheten

en huvudroll i pjäsen Verkligheten

gråt inte
behärska dig inför deras ögon
fortsätt le
i alla fall på utsidan
tänk inte på det nu
vänta tills du är ensam
håll masken
även om den håller på att spricka

du måste hålla dig till manuskriptet

visa inget
du kan inte avslöja ditt mörker
säg inget
vem kan ta emot dina ord?

rollen togs aldrig med vilje
den skapades utav verkligheten
och blir allt svårare att spela




Fri vers av Elin E
Läst 223 gånger
Publicerad 2003-10-18 12:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E