Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag får jag duga som jag är

Vissa dagar ser jag glimtar av något jag varit
och andra dagar öppnas porten till den jag kan bli
med en portkod som stavas 663-MOD

Ibland känns livet farligt
och ibland som en resa i kärlekens tecken
fritt från rädsla

Idag är jag inget och ingen
livet bara är
intetsägande tryggt och händelselöst

Jag kämpar mig upp ur sängens intrasslade lakan
svettig och förvirrad
imorgon ska jag vara den någon jag kan bli
men idag får jag duga som jag är




Fri vers av Matisse
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-06 15:42



Bookmark and Share


  Robin V
Mycket bra!
2012-02-06

    viscott
lyssna och känna in (stor igenkänningsfaktor)
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Matisse
Matisse