"Jo, du förstår...Det är så här..."

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Jo, du förstår...Det är så här..."




VAD NU DÅ?

 

nu har jag fått nog av folk

som aldrig hör av sig

människor jag haft kontakt med

när det begav sig

urskuldande ursäkter

ska hopas i staplar

folk är på varandra som

gestapokonstaplar

jag har inga

kommunikationsneuroser

men det känns besvärligt

när jag sitter och åser

tomrummet som uppstått

efter folk som försvunnit

eller också är det så

att de inte hunnit

jag vill inte kontrollera

eller domdera

undrar bara liksom när, var, hur

etcetera

inga förebråelser

men bara en fråga

uppriktiga svar kan kanske

lindra min plåga

 

LARZ GUSTAFSSON 6/2 2012

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-02-06 20:09



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Jag har varit dålig på att läsa och kommentera, inte bara dig utan alla mina vänner, en tid. Det är jag medveten om. Andra saker i livet kommer emellan, men om jag är tyst så är det inte illa menat!
2012-02-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP