Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TÖNTEN

jag struntar i vad du tror på

det är inte mitt problem

jag struntar i vad du tror på

du är bara ett eksem

du slår dina slag i luften

och ödslar din energi

du uppnår blott noll & intet

med allt detta fäkteri

 

 

LARZ GUSTAFSSON   7/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-02-07 06:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP