Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

när jag hatar vad du försöker göra



du tycker att det du står för innebär lösningen för alla kraschade dårar

du har lagen och du har ansiktet som vill hålla sig ungt

du tror att alla vill leva sju år extra

du tror att jag tycker om saker jag hatar att göra

när ska du fatta hur det är? har jag inte talat om det från början?

jag vet bestämt jag sa:

jag hatar att träna

jag älskar att göra konst

att svettas är ett hetsbeteende för mig

att måla är läkande för mig


vilka av bokstavskombinationerna fattade du inte;

finns det några nya

kan du några nya diagnoser

kan du ord, som de flesta kan;

gillar

hatar







jävla







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-02-07 08:22



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Härlig ilska.
2012-02-09

  stenen/ Yv Ericsson
ja jävlar. du vet alla människor är identiskt lika. och skall behandlas därefter.
slå dom på käften. BRA!
2012-02-07

    ej medlem längre
Härligt att höra att du sätter ner foten och visar var gränserna går! Uppfriskande text!
2012-02-07

    lory
bra ..från hjärtat...o ärligt..BRAVO!
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP