Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mellan raderna

 

 

 

läs mig gärna mellan raderna
om jag är bortrest annars
om ingenting av mig står kvar på platsen
där duvorna sammankallat sitt råd

vid brasan sitter 
de utslocknade generationerna
och samtalar om oss
tills elden brunnit ut och falnat

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2012-02-07 11:22



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Sagt och gjort: så stod det mellan dina rader:

"Vid brasan
sitter du och jag

vi ger fan i vad de sa
vi värmer oss i våran glöd!"

Sköt utrymme du serverar på!
2012-02-07

  Ingela Svenson VIP
#OM DUVORNA SAMMANKALLAT SITT RÅD# Där har scenen stannat till, bland raderna vi läser emellan finns obemärkta varelser som förstår mer än vi förstår. Att dom gör. Fint fångar du detta!
2012-02-07

  lodjuret/seglare VIP
Mellan skrivna rader och opetade tänder kan hittas litet av varje som ger kött på benen hos en journalists tankar under en pressens torrperiod. En fin bild du har målat upp här, troligen en oljemålning på masonit. Jag tycker du har fått fram färgerna fint.
2012-02-07

  ERD-man-SKY VIP
Ja, det är kanske sant att ”Sanningen” vandrar alltid ” in all secret places”, mellan raderna...
2012-02-07

    Jane S VIP
Förgänglighetens närvaro är stark i din bild.
2012-02-07

  Anya VIP
Jaa, jag ska läsa diktarjaget mellan raderna. En fin text med vackra bilder.
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP