Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min kallelse

 

 

 

 

Min kallelse kom
för tidigt. Jag hann inte
göra karriär.

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Haiku) av Catharina Edin VIP
Läst 267 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-02-07 14:48



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord sätter igång många
tankar hos mig som läser
2012-02-09

  Nanna X
jag hade nog det motsatta problemet, såg inte kallelsen för karriären.. tja.
2012-02-09

  Börje Larsson
mitt i prick....igen!
2012-02-08

  LenaJohansson VIP
bra
2012-02-07

  Yrre VIP
Det där att önska tillbaka något är aldrig bra, att man gjort annorlunda, som att jag fortsatt som fotograf, inte bilivit psykiskt misshandlad inte suttit med sex barn som förtidspensionär men..å andra sidan kanske jag inte skrivit då och jag hade definitivt inte haft mina barn ;9
Fyndigt skrivet detta, sätter i gång tankar åt fler håll än ett.
2012-02-07

  Ingela Svenson VIP
Jag känner vad du tänker, det gör ont
2012-02-07

    ej medlem längre
Hade det varit bättre om den kommit för sent?
2012-02-07

  walborg
Men tiden finns nu. Vad var det för en kallelse? Konstnär?
2012-02-07
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP