Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Att inte vilja se mörker.


Vädjan till mörkret

mörker, sluta besök mig
jag varken vill eller orkar
se din oformliga gestalt
mörker, försvinn ur min närvaro
du har aldrig varit önskvärd

som en mörk och kylig skugga
som tar över delar av mitt inre
får mina tårar att rinna
gör att jag tröttnar på min spegelbild

mörker, kom aldrig mera hit
jag bär på nog med tyngder
mörker, släpp in lite mer ljus
men du har aldrig gjort som jag vill




Fri vers av Elin E
Läst 179 gånger
Publicerad 2003-10-18 12:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin E