Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
AgnesP, vilken skrivit texten 'Sorti' gav mig inspiration med just den till att skriva den kommentar läsaren finner nedan.


Kritik på en text (771) Doften av livets essens ligger tung över nejden






Den som inte
är innehavare
av just ett dansande kök
kan få nöja sig
med ett par glas rödvin i badkaret

upplyst av några
påtända stearinljus
i flaskor av glas
med en finsk öletikett om midjan.

Jag är benägen att ge din text
trenne slitna munspel från Gdansk.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-05-07 08:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP