Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu

 

sakta ljus smeker

inre horisonters strand

och hjärtat väntar




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-02-08 16:35



Bookmark and Share


  Minkki VIP
vid n:te läsning alltjämt en pärla. vill inte dissekera, men "inre horisonters strand" kittlar själen - per definition är väl horisonten strandlös, ändå är ditt uttryck bara skenbart motsägelsefullt. Horisonten är väl egentligen bara en, men jag slukar pluralformen med hull och hår. Skönt att alltjämt hitta nytt i din text!
2012-03-21

  Minkki VIP
en skir och hm, jo, läcker text - till en överraskande färgstark bild... musiken är skön, stränginstrumentet okänt (om du inte spelat in själv på gitarr?? Nej, tror jag inte) och melodin lite snudd på kinesisk?
En väldigt skön helhet du skapat!
2012-02-09

  Anna H
Det blir väldigt intressant när du väljer ordkombinationen "sakta ljus" och jag tycker om att hjärtat väntar. Vackert, spännande och tankeväckande.
2012-02-08

    lory
just nu..just av den dikten fick jag glädje o blev berusad
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP