Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEINRICH SCHWEINHUND

 

varje rad jag inte läser

är ett hån mot dig

varje fana som jag reser

reser jag mot dig

när jag knyter vänsternäven

riktas den mot dig

om du hör ett sus i säven

ska du akta dig

 

varje dag jag existerar

irriterar dig

varje dag jag protesterar

provocerar dig

stenen urholkas av droppen

det är dropptortyr

uttömda är alla hoppen

slut ditt äventyr

 

LARZ GUSTAFSSON 8/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-08 18:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP