Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vilar i arbetet

 

 

 

jag skriver inte längre
men skrivs 

ordet reder ut mitt hår
ordet putsar mina glasögon 

 

där vid gryningen går båten
till Ingenland

jag håller fast i en våg
på väg mot strand

 

din utfästelse
om ett rum i luftslottet

är självklar

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-02-08 19:18



Bookmark and Share


    Jane S VIP
Du är rasande bra.
2012-02-10

  anits VIP
Vackert och fängslande skrivet
2012-02-09

  Larz Gustafsson VIP
Du skriver ju historia, Mensch!
Drar ditt strå till stacken. Stretar strävsamt.
I mitt slott har du alltid ett rum.
2012-02-08

  M.A.J.R
Fantastiskt skrivet applåd här gör du bra !
2012-02-08

  Ingela Svenson VIP
Den sista strofen skjuter mig i pannan, jag väntar på döden, men nej då, lika bedräglig som alltid!
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP