Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om smärta

 

 

 

 

Tomhet eller ensamhet.

Vad är värst? Ingen vet.

 

 

 





Bunden vers (Rim) av © anakreon VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-08 21:52

Författaren © anakreon gick bort 2015. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Minkki VIP
De är lika olika för oss alla som vi för varann. Svaren därefter... Tack för påminnelsen!
2012-02-09

  Carl O Andersson
Egentligen borde jg inte ha raljerat över en sådan här allvarlig fråga, men . . .
2012-02-09

  Carl O Andersson
Apropå Ensamhet, så kan det va ett helvete att vara ensam, men samtidigt ett himmelrike att kunna vara det. Dessutom är det bättre att vara ensam än att vara i dåligt sällskap.
Vad gäller tomhet vill jag citera Woody Allen, när han kommenterar en speciell slags tomhet: ”Sex & erotik utan kärlek är en upplevelse av tomhet. Men som upplevelse av tomhet betraktad, är det en riktigt bra upplevelse av tomhet”.
2012-02-09

    ej medlem längre
En svår fråga,men båda är jobbiga att ha att göra med.......
2012-02-09

  walborg
Varmt tack för frågan
2012-02-08

  Annie b'larsson VIP
Om det finns en skillnad, måste tomhet vara värst...
Men ofrivillig ensamhet leder ofta till tomhet och den kombinationen är smärta.
2012-02-08

    ej medlem längre
Möjligen finns fler än jag som vet skillnaden!

Som alltid en text att reflektera kring.
2012-02-08
  > Nästa text
< Föregående

© anakreon
© anakreon VIP