"You' ll never change me" (Chron Gen)

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"You' ll never change me" (Chron Gen)




F Y I

jag ändrar mig aldrig

jag står där jag står

just för att jag kan och

just för att jag får

det är bara ekot

som svarar din röst

du uppnår slätt intet

det finns ingen tröst

du spottar i motvind

och skördar din sådd

du fortsätter falla

tills botten är nådd

 

 

LARZ GUSTAFSSON     9/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-09 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP