Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

geniet

 

 

 

geniet böjer sin penna
vinklar sin fönsterspegel
kammar sitt hår och går ner

på stan

han  är väl hungrig eller full
han är väl onöjd med sin kväll

han vill väl jaga för sitt höga nöjes skull
jaga kvinnor att spetsa med pennan
fästa på väggen som dagboksblad

han är väl onöjd med sitt kall

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Catharina Edin VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2012-02-10 21:32



Bookmark and Share


  Börje Larsson
skön ironi......
2012-02-13

  Lili Samuelsson VIP
lysande
2012-02-12

  Ingela Svenson VIP
Han tog min ros och log sen, sjunger Monica Zetterlund just, det känns som kvinnans svar på geniets uppvaktning! Men han gångar mej förbi, fortsätter hon, det hör nog också dit...
2012-02-11

  Larz Gustafsson VIP
Avses månne författaren till "En liten katetes för underklassen" (eller hur det nu var den hette)?
Han hyllas i senaste Proletären.
2012-02-11

  anits VIP
Mycket starkt och tänkvärt skrivet
2012-02-11

  Nanna X
å du blir bara mer o mer detaljslipad, alla orden på -ll..
2012-02-11

    Jane S VIP
Hårdkokt snärtig text helt i min stil.
2012-02-10

  Sanna i badet VIP
:) ...så kan det kanske vara.

En lite ironisk ton?
2012-02-10
  > Nästa text
< Föregående

Catharina Edin
Catharina Edin VIP