Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

natt

 

tystnaden tickar

vackra minnen innanför

sakta mot ny dag




Bunden vers (Haiku) av in effigie VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2012-02-11 05:18



Bookmark and Share


    lory
bara så mmmm
bara så himelsk
2012-02-27

  Minkki VIP
bara så fin, också den här... skriven på morgonen, verkar det som
2012-02-11

  Magica VIP
Rofyllt anar jag =)
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP