Är vi här för att bekämpa varandra?

" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är vi här för att bekämpa varandra?




MOTORSÅGSMASSAKERN

svarta dahlian

var inte alls min typ

charles bukowski

var ett bortskämt litet kryp

du är lika attraktiv

som en polyp

 

 

LARZ GUSTAFSSON     11/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 192 gånger
Publicerad 2012-02-11 11:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP