Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LIVSTIDSFÅNGE

du är min sorts poesi

poesi ska du förbli

du blir aldrig nånsin fri

från den bur jag satt dig i

varje dag får du choklad

varje dag gör du mig glad

varje dag får du min bikt

för du är en dikt av vikt

 

 

LARZ GUSTAFSSON    11/2 2012




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 11:47



Bookmark and Share


  Tini Tut
Ja och om man äter mycket choklad, så blir det ju bara mer att älska.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP