Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Näsan i blöt


Lustfyllt...bagatell



Nyduschad daggen
glittrar i ljuset rodnar
som en röd ros gör
doften kittlar och förför
nyser av lust i solen




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-02-11 20:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Livskraft
2012-02-11

    ej medlem längre
Som nyvaknade vårkänslor fulla av pirr i magen.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP