Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mörka vägar

En stund längs mörka vägar
Skänker frid i mitt förvirrade sinne

På alla fronter råder nu
Kaos
Så till den grad att jag blandar ihop ord och begrepp

Men likt leksaksklossar faller så bitarna på plats
I takt med stegen mot den mörka asfalten




Fri vers av Peter_K65
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-02-11 22:11



Bookmark and Share


  Casbah* VIP
väl skrivet om resan mellan kaos och ordning. tycker du får till en stark känsla av kamp och för ihop texten med väg mot asfalt.
2012-02-12

    ej medlem längre
vandrandet skänker lugn..
låter tankar rensas..
steg mot asfalt.
gillar mycket, stunden som
målas.
2012-02-11
  > Nästa text
< Föregående

Peter_K65
Peter_K65